fbpx

Maak jij vaak video’s met je iPhone? In de App Store zijn duizenden apps te vinden op het gebied van video en fotografie. Maar wat zijn de beste apps om jouw video helemaal naar je zin te maken met alleen gebruik van je iPhone? Je vindt ze hieronder.

Magisto

Met deze app kun je in een paar minuten een bijzondere video maken. De app biedt verschillende slimme bewerkingsstijlen waardoor het bewerken van jouw video nog makkelijker wordt. Naast bestaande video’s bewerken kun je met deze app ook van losse foto’s een video maken.

Filmmaker Pro Video Editor

Met de app Fimmaker Pro Video Editor kun jij je video volledig personaliseren. Je kan tekst in je beeld toevoegen en gebruik maken van verschillende effecten om je beeld speelser en spannender te maken. Naast tekst en effecten kun je met deze app ook zelf schrijven of tekenen met gebruik van je vinger of een touchpen.

Quik

Quik is een videobewerking app die zelf binnen een paar seconden de beste momenten filtert uit je beeldmateriaal. Nadat de app deze momenten heeft geselecteerd voegt het effecten en overgangen toe. Zelf kun je vervolgens muziek en tekst toevoegen en is je video helemaal ready om te delen met je vrienden.

Splice

Met Splice kun je je video een professionele uitstraling geven, je fragmenten inkorten en overgangen en effecten toevoegen. In 2015 heeft deze app een prijs gewonnen als beste “Video Editor for iPhone” app. Zeker de moeite waard om deze app te downloaden en je video mee te bewerken.

Instagram

Last but not least, Instagram. Misschien een voor de hand liggende keuze, maar de app Instagram biedt tal van opties voor het bewerken van jouw video. Met deze app kun je tijdens het filmen pauzeren en direct weer verder filmen met een ander shot zonder dat het 2 fragmenten worden. Vervolgens kun je direct een filter toevoegen en je video delen.

 

Benieuwd naar hoe je het beste kunt filmen met je iPhone? Lees dan ook ‘De 10 tips om meer uit filmen met je iPhone te halen‘.

Ik wens je heel veel succes met het bewerken van je video’s met je iPhone! Wil je nog meer tips ontvangen? Neem dan gerust contact met mij op!

X

Ontvang mijn gratis e-book:
Beste Editing App

Ik leer je in mijn e-book hoe je video’s mooi kunt editen. Vul je gegevens in en je ontvangt hem direct in je mailbox.