‘Persoonlijk en écht, dat vind ik belangrijk’

Hoi, ik ben Saskia Waijers, videograaf, en ik hou van heldere en persoonlijke video’s waarin jij als ondernemer je verhaal vertelt op een oprechte, natuurlijke en krachtige manier.

Echte verhalen van echte mensen.

Hiernaast vertel ik je meer over mezelf ⇒

Vind je het ook zo lastig om voor een camera je verhaal te vertellen?

 • Voor een camera staan kan heel ongemakkelijk en onwennig Ik help je om je zenuwen af te schudden, zodat jij je op je gemak voelt en jij je verhaal op een natuurlijke manier kan overbrengen aan jouw ideale klant.

 • Je hebt je tekst geschreven, je hebt geoefend en nog dan neem je plaats voor de camera en dan ben je ineens je tekst kwijt. Hoewel er niets ergs aan de hand is, voelt het vervelend. Geen nood, haal diep adem en ontspan. Ik stap achter de camera vandaan en help je om in de flow te komen. En anders hebben we altijd nog de autocue!

 • De camera is je publiek. Je hebt het gevoel dat iedereen je kan zien en iedereen er wat van vindt. Als ondernemer steek je je nek uit en op video al helemaal. Ik help je om voor de camera uit te stralen wat je voelt. Zorg dat je stevig staat, voel je adem in je buik en begin vanuit die rust met praten.

 • Een goede voorbereiding is belangrijk. Het is goed om eerst te bedenken wat je precies wilt vertellen en dit uit te schrijven op papier. Vertel wie je bent, wat je kunt, wat je toevoegt en wat je wilt. Zodra je weet wat je wilt vertellen, is het de kunst dit te vertalen naar een goed en krachtig verhaal. Ik kan je daarbij helpen!

 • Besef goed hoe bijzonder jij bent en hoe bijzonder het verhaal is dat jij te vertellen hebt. Met jouw video heb je de kans om een bijzondere band te krijgen met je ideale klant. Vergeet niet hoe uniek die kans is en vertel je verhaal (ook al is het take 1000) met het idee dat je je kijker iets nieuws brengt. Ook al is het voor jou bekend terrein.

 • In je video wil je je bedrijf, je product of je dienst laten zien aan je ideale klant. Wat je met de video eigenlijk echt doet, is je kijker een gevoel meegeven. Een gevoel over jou, over wat je zegt en over wat er te zien is. Aan jou om te bepalen wat je wilt dat je kijker voelt. Door het zelf te voelen. Zo veel en zo sterk mogelijk, zo lang als de camera loopt. Samen gaan we op zoek naar dat gevoel, zodat jij kan stralen.

 • Waarom nu een video, zul je denken. Een goede tekst schrijven kan toch ook? Ja, zeker kan dat. Maar er zijn mensen die liever tekst lezen en er zijn mensen die liever naar een video kijken. Het is zelfs zo dat er eerder op een video wordt geklikt, dan dat de hele lap tekst gelezen wordt. Door video op je site te plaatsen blijven bezoekers langer op je site.

 • In de video is het belangrijk dat je  geloofwaardig overkomt. Geloofwaardigheid begint met passie. Als je met passie over iets praat, is het geloofwaardig. Hoe meer geloofwaardigheid, des te groter de betrouwbaarheid van je video.

 • Tussen jou en je kijker zit een barrière: de lens, het beeldscherm. Je moet er doorheen om contact te maken. Dat doe je door iets meer energie dan normaal te hebben. Breng jezelf naar je kijker toe, zodat die alleen nog maar hoeft te kijken en te luisteren. Als je voor een groep staat, doe je dat en voor de camera geldt hetzelfde. Hoe vreemd dat ook voelt.

 • Een van de eerste dingen die kijkers doen als ze op play drukken, is kijken hoe lang de video duurt. Is deze video mijn tijd waard? Heb ik 2 minuten de tijd om deze video te kijken? Op Facebook bijvoorbeeld, kijken mensen gemiddeld 22 sec naar een video. Het is dus erg belangrijk om meteen to the point te komen en de kijker te boeien binnen de eerste seconden.

 • YouTube is de tweede grootste zoekmachine van Nederland en kan dus online verkeer genereren, conversies verhogen en je vindbaarheid vergroten. Door je video op YouTube te plaatsen en deze de juiste titel en beschrijving mee te geven, zorgen we ervoor dat jouw video jouw ideale klant kan bereiken.

 • Youtube is niet alleen de grootste videosite ter wereld, maar is na Google ook nog eens de grootste zoekmachine ter wereld en kan dus online verkeer genereren, conversies verhogen en je vindbaarheid vergroten. Denk hierbij wel aan de juiste keywords in je titel en beschrijving. En vooral, dat je video boeiend is!

Ik help je met jouw pakkende, overtuigende en krachtige portretvideo.

De resultaten liegen er niet om!

22%

bezoekt de website na het bekijken van de video.

54%

toename van het merkbewustzijn door gebruik van video marketing.

80%

verhoging van je conversie door toevoeging van een video op je website.

52%

van de consumenten zeggen dat video ze meer zeker maakt van hun aankoop.

Zij gingen u voor!

“Saskia Waijers brengt je bedrijf op een manier in beeld die je zelf niet kan bedenken. Zij heeft het oog van een maker die een verhaal vertelt en ze neemt ruim de tijd om er met jou achter te komen wat dat verhaal is.
Saskia werkt met haar klanten toe naar een eindresultaat wat het beste van jou of je medewerkers laat zien. Als je wilt maakt zij een bedrijfsfilm die focust op de menselijke waarde van je bedrijf, altijd vanuit het verhaalperspectief gecreëerd.
Wil jij aan je klanten laten weten wie jij bent, op een manier die begrijpelijk is en aanspreekt op een menselijk niveau dan moet je Saskia Waijers van SWP-productions hebben.”

S. StenzelJuridisch adviseur, Mediator en Coach

“Saskia heeft voor mij diverse promovideo’s gemaakt. Ook dacht en hielp ze mee met opnames voor mijn autonome kunst. Dankzij haar emphatisch vermogen begrijpt Saskia direct wat de essentie van de boodschap is en weet ze de juiste snaar te raken met haar videoproducties.
Ik kijk uit naar nog meer leuke samenwerkingen in de toekomst.”

J. van LoonStudio Xplo - Multi-zintuiglijke waarneming I Beeldende kunst I Cursussen tekenen en schilderen

“Saskia is een zeer professionele veelzijdige collega. Wij hebben nog maar sporadisch de kans gekregen om samen te werken, maar ik heb haar wel aan het werk gezien, en ik heb van het resultaat mogen genieten. In één zin: het werk spreekt voor zich!”

A. RosalinaVideography and (Video) Marketing Specialist

“Saskia neemt alle tijd om je op je gemak te stellen en probeert diverse mogelijkheden uit op een relaxte manier. Ze heeft van de filmopnamen diverse edits gemaakt waar ik uit kon kiezen. Haar aanpak is professioneel en toch persoonlijk.”

Yvonne van der Sloot Core coach & Energietherapeut bij Praktijk Yens

Ja, ik wil laten zien wie ik ben, wat ik doe en waarom ik dit doe. Ik kies voor een portretvideo!

Voor de eerste maanden van 2019 geldt een speciale actieprijs van €175,-*

Het nieuwe jaar is gestart. Wil jij dit jaar inspirerend en krachtig beginnen?

Kies dan voor een potretvideo waarin jij je product, dienst en organisatie presenteert.

*zie FAQ: Welke voorwaarden gelden ervoor het actietarief? voor voorwaarden.

FAQ

Wat kost een portretvideo?

Normaliter kost het maken van een portretvideo €425,- (incl. BTW, excl. reiskosten). Voor het eerste kwartaal van 2019 geldt dat de portretvideo wordt aangeboden voor €175,- *(incl. BTW, excl. reiskosten).

*zie FAQ voor voorwaarden.

Welke voorwaarden gelden ervoor het actietarief?

De portretvideo wordt tijdelijk tegen speciaal tarief aangeboden. Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:

 • de boeking vindt plaats in de maanden januari, februari en maart 2019
 • een kennismakingsgesprek via mail of skype
 • het bedrag is €175,- incl. BTW, excl. reiskosten
 • je schrijft zelf het script en zorgt dat deze in de 90 sec past.
 • het script mag eenmaal worden aangeboden voor feedback.
 • na de eerste montage geldt 1 aanpassingsronde
 • de video heeft een max. lengte van 90 sec
 • de opnames duren max. 2,5 uur
 • je logo wordt statisch in de video verwerkt
 • er wordt gebruik gemaakt van rechtenvrije stockmuziek
 • de video wordt digitaal aangeleverd

Wat is de ideale lengte voor online video?

Ik raad aan om onder de twee minuten video te blijven.

Hoe krijg ik mijn video?

Standaard krijg je je video digitaal geleverd. Dit wil zeggen dat ik je een e-mail stuur met instructies waar je jouw video kunt downloaden.

Welke kwaliteit kan ik verwachten?

De camera die ik gebruik filmt in Full HD (1920 x 1080p).

Ik wil wat wijzigen in mijn video, kan dat?

Na de eerste oplevering krijg je de mogelijkheid om zaken die nog niet helemaal zijn zoals je zou willen aan mij door kan geven. Wijzigingen maken vind ik niet lastig, ik wil graag dat jij tevreden bent. Wanneer je de film goedkeurt ga ik de definitieve film produceren en krijg je van mij je bestanden toegezonden.

In welk bestandsformaat wordt mijn video geëxporteerd?

Ik exporteer je video standaard als .mp4 of .mov bestand. Deze bestandstypen worden geaccepteerd door YouTube en Vimeo. Ik gebruik doorgaans een H.264 videocodec. Deze codec is ideaal voor afspelen op mobiele apparaten.

Wat als ik mijn tekst kwijt raak voor de camera?

Dat is helemaal niet erg. We pakken het samen weer op en zorgen ervoor dat je heel natuurlijk overkomt voor de camera. Een keertje “uh” zeggen is helemaal niet erg. Het maakt je video spontaan en natuurlijk. En anders heb ik ook nog de autocue ter beschikking.

Kan je ook langskomen voor een kennismaking?

Ja, dat kan zeker. Bij mijn service is een vrijblijvend gesprek inbegrepen. Tijdens dit gesprek kan ik de kosten en mogelijkheden met je overleggen.

Hoelang duurt het om mijn video te monteren?

Dat hangt af van de complexiteit en lengte van je video. Gemiddeld duurt het 2 dagen om een video van 1,5 minuut te monteren. Dat is inclusief aanpassingen. Ik streef ernaar om de video binnen een week aan te leveren.

Kan je de video ondertitelen?

Natuurlijk kan ik de video ondertitelen. In het Nederlands kan ik dit zelf voor je verzorgen. Voor ondertiteling in andere talen werk ik samen met ondertitel- en vertaalbureaus.