fbpx

Ik vind het heerlijk om zo af en toe naar de bioscoop te gaan. Hoe zit dat met jou?
In deze blog vind je mijn bioscoop tips!

Fantastic Beasts – The Crimes of Grindelwald

Dit is een vervolg op fantastic beasts and where to find them. Naar deze film moet je gaan als je van het genre van Harry Potter houdt. Gellert Grindelwald is ontsnapt en hij is zijn medestanders naar zijn kant aan het overhalen. Alle hoop om hem tegen te houden rust op zijn oude vriend Albus Dumbledore.

Aquaman

Een avontuurlijke film die zich afspeelt in de onderwaterwereld. Het vertelt het oorsprongsverhaal van de half-mens, half-Atlantiër ‘Arthur Curry’. Arthur maakt de reis van zijn leven waarin hij geconfronteerd wordt met wie hij werkelijk is en waarin hij ontdekt of hij het waard is om te zijn waarvoor hij is voorbestemd: een Koning. Uiteindelijk doet Arthur alles voor de liefde!

Beautiful Boy

Houd je van dramafilms? Dan is deze film echt een aanrader! Journalist David Sheff en zijn tienerzoon Nic zijn twee handen op één buik. Wanneer David ontdekt dat Nic worstelt met een drugsverslaving, stort zijn wereld in. David besluit om alles in het werk te stellen om zijn zoon te begrijpen en te redden. Beautiful Boy gaat over de onvoorwaardelijke liefde tussen een vader en zijn zoon.

 

Dit zijn mijn bioscooptips om het nieuwe jaar filmisch te beginnen! Heb jij bovenstaande films al eens gezien? En heb je nog tips voor mij welke films ik echt moet bekijken? Laat het mij dan weten!

X

Ontvang mijn gratis e-book:
Beste Editing App

Ik leer je in mijn e-book hoe je video’s mooi kunt editen. Vul je gegevens in en je ontvangt hem direct in je mailbox.