fbpx

Programma’s waarvan je denkt: nee, ik wil niet dat iemand weet, dat ik dit kijk. Mijn guilty pleasures. Ja, ik heb die zeker. Niet één programma in het bijzonder, maar eigenlijk zijn het meerdere programma’s. Ja, ik heb een lijstje aan guilty pleasures. Ik noem het ook wel: mijn Trash Tv lijstje.

Waarom ik dol ben op Trash TV en drama programma’s

Ik heb dit nodig. De programma’s op onderstaand lijstje zijn belangrijk voor mij. Waarom? Dat zal ik je uitleggen. Dit lijstje zorgt ervoor dat ik na een lange, zware werkdag, waarbij ik heel geconcentreerd en gefocust bezig ben geweest, even mijn hersenen uit kan zetten.

Ik zet het programma aan, de beelden komen tot mij en ik hoef niets meer te doen dan alleen maar te kijken. Ik hoef even niet na te denken, ik hoef er even niets van te vinden, ik hoef geen verhaallijn te volgen of me te verdiepen in het onderwerp: ik hoef alleen maar te zitten en te kijken. Heerlijk vind ik dat op zijn tijd!

Oké, en wat staat er dan zoal op mijn guilty pleasure lijstje zul je denken? Voornamelijk programma’s in de categorie Trash TV en Drama.


Dit zijn mijn guilty pleasures:

  1. Temptation Island: ja, bij wie staat deze niet op het guilty pleasure lijstje? Ik denk dat vele van jullie je hierin herkennen.
  2. Love island: een fijne vervanging als Temptation Island even niet op TV is.
  3. Teen mom: jazeker en dan net zolang zoeken, totdat je een site hebt gevonden waar je wel gewoon de afleveringen in jouw land terug kan kijken.
  4. Gossip Girl: heel naar dat de serie van Netflix werd gehaald en toen toch weer niet. Verwarrende periode.
  5. Sex and the City: heerlijk gedateerd, maar het blijft zo fijn. Na aflevering 4 vind ik mezelf heel erg op Carrie lijken en waan ik mezelf in mijn bij elkaar geraapte kleurige outfit in New York als ik de deur uit stap. Kan gewoon.
  6. Girlmore Girls: even terug naar de perikelen van de middelbare school en je studietijd. Ik hou ervan.

Het lijstje is nog wel wat langer, maar dit zijn wel echt mijn toppers. En wat zijn jouw guilty pleasures? Laat het mij weten: info@swpproductions.nl

X

Ontvang mijn gratis e-book:
Beste Editing App

Ik leer je in mijn e-book hoe je video’s mooi kunt editen. Vul je gegevens in en je ontvangt hem direct in je mailbox.